top of page

zaal verhuur

Naast onze traditionele verjaardagsfeestjes in diverse formules kan je onze gehele accomodatie ook afhuren/reserveren voor verschillende doeleinden. Prijs afhankelijk van datum (wanneer we normaal open zijn of niet voor het grote publiek).
 

Zowel de benedenverdieping (ongeveer 350 zitplaatsen) - speelmateriaal boven hoort ook hierbij excl de zitplaatsen - als de bovenverdieping met kleine bar (en 50 zitplaatsen) - speelmateriaal beneden hoort ook hierbij, exl de zitplaatsen - kunnen apart of in combinatie beschikbaar gesteld worden.

Consumpties, aperitiefhapjes, dessert,... zijn te nemen bij Kids Kingdom maar men is vrij een externe traiteur/foodtruck naar de loods te doen komen voor de eventuele hoofdmaaltijd (die niet op onze kaart staat). Indien graag een bezoek van Fonsie de huisdraak, een workshop/optreden op het podium,… kan dit uiteraard samen besproken worden.

Onze televisies kunnen ook gebruikt worden om powerpoints, foto's, filmpjes en dergelijke af te spelen tijdens jullie evenement.

Op zaterdag kunnen we onze deuren vroeger openen, op zondag minder haalbaar omdat we in de voormiddag alles klaarstomen om terug kwaliteitsvol open te gaan voor onze bezoekers. 

Voor meer info mail naar ons: info@kidskingdom.be

Audience and Lecturer
bottom of page