top of page

oNZE VISIE 

Kids Kingdom biedt iedereen een leerrijk fantasiespel, gezellige huiselijkheid, mooie interactie door de samenhang van tal van elementen in combinatie met goede akoestiek en aandacht voor gezondheid


Je vindt er o.a. ook een rusthoekje met leerrijke computerspelletjes en toffe gezelschapsspelen terug voor verschillende leeftijden. Eveneens wifi en voldoende stopcontacten (in de wolkenzone op eerste verdiep) waar je jouw laptop, smartphone eventueel kan opladen. 


Buiten zullen wat boerderijdieren de terrasbezoekers jong en oud met hun aanwezigheid plezieren. Een plaats waar je even samen kan uitblazen, voetbal, evenwichtsparkoer, darts, petanque of kubb spelen en genieten van de diertjes.

Wij vinden hygiëne heel belangrijk. Spenderen vele uren aan het poetsen in en naast het speelmateriaal. We hopen dat onze bezoekers dit respecteren en ook meehelpen om tijdens opening hun eten en drank te benuttigen aan tafel en niet in het speelmateriaal. 

Ook bedankt om alvast je plateau af te ruimen aan onze afruimzone, TEAMWORK

We hopen je telkens een toffe en aangename namiddag/avond te bezorgen! 

Omdat familie en vrienden ook belangrijk zijn voor ons, zijn onze openingsdagen soms wat verschillend. Vooral in de maand mei, juni, sept en vakanties. Check aub onze openingsdagen voor vertrek. 

IMG-20180730-WA0007.jpg
bottom of page