top of page

Corona maatregelen:

Welkom terug! Ook in deze tijden moeten de kids kunnen spelen. Bij ons verloopt alles veilig en hygiënisch. Zet de stap en kom terug spelen...

Er is op 7 plaatsen mogelijkheid tot handen ontsmetten. Handen wassen in de toiletten.

Reserveren en registreren is niet meer verplicht. We willen stilaan het reserveren afbouwen, enkel in bijzondere situaties houden we graag een tafeltje vrij. B.v. rolwagen, kindje met beperking, ...


Reservaties voor feestjes en dergelijke gebeurt zoals voorheen via reservatieformulier/info@kidskingdom.be. Feestjes met vriendjes kunnen doorgaan. Kinderen onder 12 jaar tellen niet meer mee in een bubbel. 

 

Zoveel mogelijk aan je tafel blijven zitten als volwassene + de tafels niet verplaatsen. 


Mondmasker verplicht vanaf 12 jaar. Mondmasker mag alleen af aan de tafel bij je eigen bubbel. 
Zowel de pamperzone als funzone hebben 1 in/uitgang waar iedereen verplicht hun handen ontsmet bij het binnengaan en terug buitengaan van de speelzones.
 
Selfservice en afhaal is open, graag met de kaart te betalen wegens striktere handhygiëne medewerker kassa selfservice. 
 
Er is mogelijkheid tot darts, petanque, kubb enz. Breng gerust jullie eigen spelmateriaal mee. Kleurpotloden en andere spelletjes kunnen worden ontleend en worden daarna 4 dagen opzij gelegd. 
 
Dankjewel om zelf je tafel af te ruimen wanneer je kids kingdom verlaat.
 
Ons gebouw en selfservice is voorzien van een ventilatiesysteem waardoor het ook binnen wordt verlucht. Er staat een co2 meter duidelijk zichtbaar. 
 
Deze maatregelen worden op tijd en stond geëvalueerd. Het is wennen en zoeken voor iedereen om het zo veilig EN aangenaam mogelijk te laten verlopen.

107459094_10157530394441375_722992103312
bottom of page